BioDrama BlueBerry Βιολογικό Συμπλήρωμα Διατροφής Ελληνικής Καλλιέργειας

Αποξηραμένη σκόνη από 100% φυτικό καρπό BlueBerries Βιολογικής Καλλιέργειας της οικογένειας Vaccinium Corumbosum, που θεωρείται το Χαβιάρι των Φρούτων & Πηγή Αιώνιας Νεότητας!

Image
Image

Το Ελληνικό Super Food που πρέπει να βάλεις άμεσα στη ζωή σου

Εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής, δεν καταφέρνουμε όλοι να ακολουθήσουμε μία πλήρη και ισορροπημένη διατροφή. Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για τη ζωή και την υγεία μας. Ο οργανισμός μας τις χρειάζεται σε μικρές ποσότητες καθημερινά και η έλλειψή τους δημιουργεί σοβαρά παθολογικά προβλήματα.
Η βελτίωση της διατροφής είναι ένας επιθυμητός στόχος, η αλλαγή όμως στις διατροφικές συνήθειες είναι εξαιρετικά δύσκολη, έχει μεγάλο κόστος και από τα σύγχρονα μέσα που διαθέτουμε (επεξεργασμένα τρόφιμα) δεν μπορούμε να λάβουμε όλα όσα είναι απαραίτητα για τον οργανισμός μας.
Αδιαμφισβήτητα η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας θρεπτικών συστατικών συνδέεται άμεσα με την καλή υγεία του οργανισμού μας, καθώς μια φτωχή διατροφή προκαλεί μυϊκή ατονία, πνευματική κόπωση, αρνητικά συναισθήματα και, συνεπώς, έκπτωση της ποιότητας ζωής.

 • Εάν αισθάνεστε σωματική / μυϊκή κόπωση ή πνευματική ατονία.
 • Αντιμετωπίζετε μυοσκελετικά προβλήματα.
 • Αθλείστε συστηματικά ή είναι επαγγελματίες αθλητές.
 • Βρίσκεστε σε κατάσταση στρες ή άγχους.
 • Έχετε περιττά κιλά.
 • Έχετε αποδυναμομενο ανοσοποιητικό ή αναρρώνετε από κάποια ασθένεια.
 • Εργάζεστε σε βαριές και σκληρές χειρωνακτικές εργασίες.
 • Δεν διατρέφεστε σωστά ή είστε αποκλειστικά χορτοφάγοι.
 • Καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες επεξεργασμένων τροφίμων όπως η ζάχαρη.
 • Διαβάζετε σε εντατικούς ρυθμούς (μαθητές - φοιτητές).
 • Καπνίζετε (κάθε τσιγάρο καταστρέφει περίπου 25mg από την βιταμίνη c).
 • Καταναλώνετε οινοπνευματώδη ποτά.
 • Βρίσκεστε στη τρίτη ηλικία.
 • Έχετε προβλήματα με το δέρμα σας.
 • Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον διαβήτη.
 • Προβλήματα οράσεως.
 • Αντιμετωπίζεται καρδιακές παθήσεις.

Τα Πλεονεκτήματα του BIODRAMA BlueBerry

Ο πιο περιζήτητος καρπός παγκοσμίως

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ & ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ & ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

Μια από τις αντιοξειδωτικές ουσίες, που βρίσκεται στα μπλε μούρα, είναι τα φλαβονοειδή. Ορισμένες έρευνες έχουν δείξει πως οι ενώσεις αυτές μπορούν να βελτιώσουν τη μάθηση και τη γνώση. Μελέτη στο περιοδικό Annals of Neurology διαπίστωσε ότι, όσοι κατανάλωναν περισσότερα μπλε μούρα, είχαν καθυστερήσει τη γνωστική εξασθένηση κατά 5 χρόνια. Η συχνή κατανάλωση μύρτιλων θα αποτελέσει μια επιτυχή προσέγγιση για την καθυστέρηση της φθοράς της μνήμης ή τη μείωση των νευροεκφυλιστικών συμπτωμάτων, που εμφανίζονται με την πάροδο των ετών. Τα blueberries μπορούν να κάνουν θαύματα με τα μνήμη σας, καθώς μεγαλώνετε.

ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Το Blueberry είναι “πηγή αιώνιας νιότης” επειδή προλαμβάνει το σχηματισμό ελεύθερων ριζών, οι οποίες ευθύνονται για τη γήρανση του δέρματος. Σε πολλές μελέτες αποδεικνύεται ότι, τα Blueberry – Μύρτιλα έχουν την υψηλότερη αντιοξειδωτική δράση από τα υπόλοιπα φρούτα, προσφέροντας προστασία από την «οξειδωτική» επίθεση που δέχεται ο οργανισμός λόγω της γήρανσης, λοιμώξεων και της έκθεσης σε επιβαρυντικούς περιβαλλοντικούς και διατροφικούς παράγοντες, όπως ο καπνός του τσιγάρου, ατμοσφαιρικοί ρύποι, τοξίνες, καρκινογόνες ενώσεις κ.ά. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες A, C, E και Β-καροτίνη, σάκχαρα, κάλιο μαγνήσιο, φώσφορο, ανόργανα οξέα, μεταλλικά άλατα, πηκτίνη και φυτικές ίνες. Το κολλαγόνο είναι το σύστημα υποστήριξης του δέρματος. Βασίζεται στη βιταμίνη C ως βασική θρεπτική ουσία και εργάζεται για την πρόληψη της βλάβης του δέρματος από τον ήλιο, τη ρύπανση και τον καπνό. Η βιταμίνη C μπορεί επίσης να βελτιώσει την ικανότητα του κολλαγόνου να εξομαλύνει τις ρυτίδες και να βελτιώνει τη συνολική υφή του δέρματος. Οι έρευνες έδειξαν πως η κατανάλωση μύρτιλου θα μπορούσε να επιβραδύνει την ανάπτυξη των ανθρώπινων καρκινικών κυττάρων.

ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Ύστερα από μελέτες που έγιναν έχει αποδειχθεί ότι το μύρτιλου έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές δραστηριότητες και τα φλαβονοειδή που δρουν προστατευτικά έναντι κάποιων μορφών καρκίνου. Η βιταμίνη C, η βιταμίνη Α και τα διάφορα φυτοθρεπτικά συστατικά, που περιέχει το Blueberry, λειτουργούν ως ισχυρά αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των κυττάρων από βλάβες από ελεύθερες ρίζες που συνδέονται με τη νόσο. Οι έρευνες υποδηλώνουν ότι τα αντιοξειδωτικά μπορούν να εμποδίσουν την ανάπτυξη του όγκου, να μειώσουν τη φλεγμονή στο σώμα και να βοηθήσουν να αποτρέψουν ή να επιβραδύνουν τους καρκίνους του οισοφάγου, του πνεύμονα, του στόματος, του φάρυγγα, του ενδομητρίου, του παγκρέατος, του προστάτη και του παχέος εντέρου.

ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα γρήγορα και αποτελεσματικά, με το πιο φυσικό και αποδοτικό μέσο. Το μύρτιλο είναι βόμβα αντιοξειδωτικών και βιταμινών, όπως βιταμίνες Α, C, E, και β-καροτίνη, σάκχαρα, κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, ανόργανα οξέα, μεταλλικά άλατα, πηκτίνη και φυτικές ίνες. Αποτελεί ασπίδα για τον οργανισμό απέναντι σε διάφορες απειλές.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΑΣΕΩΣ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΑΣΕΩΣ

Το Blueberry χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της μυωπίας, των ανωμαλιών του αμφιβληστροειδούς, της εκφύλισης της ωχράς κηλίδας και της οπτικής κόπωσης. Οι ανθοκυανίνες επηρεάζουν θετικά μεγάλο αριθμό ενζύμων που εμπλέκονται στο μεταβολισμό του αμφιβληστροειδούς. Επίσης, βοηθά στη διατήρηση της όρασης κατά τη φλεγμονή του αμφιβληστροειδούς, προσδίδοντας στο εκχύλισμα μύρτιλου έντονη αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ συμβάλλουν στη μείωση του οξειδωτικού στρες και των βλαβών που αυτό προκαλεί στο κολλαγόνο των ματιών. Επίσης, βοηθά στη θεραπεία προβλημάτων όπως η νυκταλωπία, επιταχύνοντας την προσαρμογή μετά από έκθεση σε έντονο φως. Έχει αποδειχθεί ότι το μύρτιλο επιταχύνει την αναγέννηση της ροδοψίνης (οπτική πορφύρα), η οποία επιβραδύνεται σε αρκετά προβλήματα της όρασης.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Οι φυτικές ίνες, το κάλιο, το φυλλικό οξύ , η βιταμίνη C, η βιταμίνη υποστηρίζουν την υγεία της καρδιάς. Η απουσία χοληστερόλης από τα Blueberry είναι επίσης ευεργετική για την καρδιά. Το περιεχόμενο ινών συμβάλλει στη μείωση της συνολικής ποσότητας χοληστερόλης στο αίμα και στη μείωση του κινδύνου καρδιακής νόσου. Η βιταμίνη Β6 και το φυλλικό οξύ εμποδίζουν τη συσσώρευση μιας ένωσης γνωστής ως ομοκυστεΐνη. Η υπερβολική συσσώρευση ομοκυστεΐνης στο σώμα μπορεί να καταστρέψει τα αιμοφόρα αγγεία και να οδηγήσει σε καρδιακά προβλήματα. Προστατέψτε την υγεία της καρδιά σας με έναν πανίσχυρο σύμμαχο όπως τα Βιολογικά Blueberry.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Κάθε κάψουλα περιέχει 316mg εκχύλισµα καρπού 100% βιολογικού καρπού Blueberry. Ως ενεργό συστατικό του προϊόντος είναι ο ακατέργαστος ελληνικός βιολογικός καρπός Blueberry σε σκόνη, εντός φυτοκάψουλας. Περιέχει: Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα για φυσιολογική διατροφή όπως λινελαϊκό (Ω - 6 πολυακόρεστο λυπαρό οξύ) και ελαϊκό οξύ. Μέταλλα (κάλλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο), διαιτητικές ίνες και αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες, ανθοκυανίνες, Βιταμίνη Ε). Σάκχαρα μόνο αυτά του φρούτου με σχεδόν μηδενικό ποσοστό σακχαρόζης.

ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΠΕΨΗ

ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΠΕΨΗ

Το ταπεινό μύρτιλο πραγματοποιεί στον οργανισμό σου μια φυσική λιποδιάλυση, όπως είδαν οι επιστήμονες και παρατήρησαν πως κατανάλωσή του περιορίζει τα λιποκύτταρα έως και κατά 73%. Tα μπλε μούρα βοηθούν στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας και διατηρούν την ισορροπία για μια υγιή πεπτική οδό λόγω του περιεχομένου τους σε ίνες. Η διαιτητική ίνα αναγνωρίζεται ως ένας σημαντικός παράγοντας στην απώλεια βάρους και τη διαχείριση του βάρους, λειτουργώντας ως «παράγοντας όγκου» στο πεπτικό σύστημα. Τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες αυξάνουν τον κορεσμό ή και μειώνουν την όρεξη. Την ικανότητα να κατατροπώνει τα υπάρχοντα λιποκύτταρα του οργανισμού και να προλαμβάνει τη δημιουργία νέων έχει το μύρτιλο σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη. Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί του Πανεπιστημίου Texas Woman’s, το μικροσκοπικό αλλά κατά τα άλλα πανίσχυρο φρούτο αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο στο αδυνάτισμα, καθώς περιορίζει τα λιποκύτταρα προσφέροντας παράλληλα προστασία από τη δημιουργία νέων.

ΥΓΙΗ ΟΣΤΑ

ΥΓΙΗ ΟΣΤΑ

Το Blueberry περιέχει σίδηρο, φωσφόρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο και βιταμίνη Κ. Κάθε ένα από αυτά είναι ένα συστατικό του οστού. Η επαρκής πρόσληψη αυτών των μετάλλων και βιταμινών συμβάλλει στην οικοδόμηση και διατήρηση της δομής και της αντοχής των οστών. Ο σίδηρος και ο ψευδάργυρος εκπληρώνουν καθοριστικούς ρόλους στη διατήρηση της αντοχής και της ελαστικότητας των οστών και των αρθρώσεων. Η χαμηλή πρόσληψη βιταμίνης Κ έχει συνδεθεί με υψηλότερο κίνδυνο κατάγματος οστού . Ωστόσο, η επαρκής πρόσληψη βιταμίνης Κ βελτιώνει την απορρόφηση του ασβεστίου.

TΟ BLUEBRRY - O ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙ-ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ

TΟ BLUEBRRY - O ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙ-ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ

Έρευνα του αμερικανικού πανεπιστημίου Tufts κατατάσσει το μύρτιλλο στην πρώτη θέση μεταξύ 60 φρούτων που εξετάσθηκαν συστηματικά, με βάση τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές τους ιδιότητες. Μάλιστα, η μεγάλη του περιεκτικότητα σε γλυκοζοειδή και ειδικότερα σε νεομυρτιλίνη έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη, επικουρικά στην ιατρική θεραπεία. Ρύθμιση ενδοκυτταρικών οδών του μεταβολισμού της γλυκόζης: Η πρόσληψη ανθοκυανινών σε υψηλότερες ποσότητες σχετίστηκε με χαμηλότερο κίνδυνο εκδήλωσης Σακχαρώδους Διαβήτη τύπου 2. Η προσθήκη του μύρτιλου στη διατροφή οδήγησε σε σημαντική μείωση της γλυκόζης, μείωση της ολικής χοληστερόλης, μείωση των επιπέδων LDL-C, VLDL-C και μείωση των τριγλυκεριδίων. Η πρόσληψη μύρτιλου ανέστειλε τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις σε παχύσαρκα άτομα, με συνέπεια την αύξηση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη και άρα τη μείωση του κινδύνου εκδήλωσης διαβήτη τύπου 2. Αντίστοιχη επίδραση παρατηρήθηκε σε άτομα με υπερχολη στερολεμία, μέσα από τη μείωση των φλεγμονωδών δεικτών στα αρτηριακή ενδοθήλια. Έχει αποδειχθεί ότι, το μύρτιλο ρυθμίζει τις ενδοκυτταρικές οδούς του μεταβολισμού της γλυκόζης.

Ισχυροποιήστε άμεσα το ανοσοποιητικό σας, αποκτήστε γρήγορα και με απόλυτα ΦΥΣΙΚΟ τρόπο, πνευματική διαύγεια και σωματική ευεξία.

Image